Son Haberler

[5]

Çıkış Öncesi - BLACKPINK


YG, 4 üyeli bir grupla yoluna devam etmeyi tercih etti - BLACKPINK, amacı ise 2NE1'dan sonra hayranların bir başka gruba aşık olmalarıydı.

Yeni hiphop grubunun üyeleri hem çekici ve seksi. Henüz çıkış yapmadılar, ama bir çaylak gibi hissetirmiyorlar.

Eğer çıkış planlarına baktıysanız, onların şimdiden kıdemli bir grup olduğunu sanarsınız. YG'nin en son kız grubu çıkardığından bu yana 7 yıl olmuştu, ve şimdi ise BLACKPINK'in çıkışı kapıda bekliyor.

BLACKPINK bu yaz çıkış yapacak ve diğer kız gruplarının rekabetine katılacak. YG'nin yayınladığı plana göre, grubun yıl sonuna kadar farklı farklı şarkılar yayınlaması bekleniyor. Tabii, bu kadar büyük bir planın başka yeni gruplarda görülmesi oldukça zor.

Tüm üyeler YG'de uzun bir süre eğitim aldı, ve hayranlar onların ne kadar yetenekli olduklarını merak ediyorlardı. Bunun için YG, yaklaşık bir ay önce kızların dans pratik videosunu yayınladı. Videoda üyelerin dans hareketlerinin keskinliği, çıkış yapmaya ne kadar hazır oldukları ve yeteneklerini göz önüne seriyor.

Mimikleri ve mükemmel dans hareketleri insanın gözünü alıyor. Sadece dans pratik videosu bile grubun bu endüstride en başa çıkabileceklerini kanıtlıyor. Videoyu izleyen herkes onlarda olağanüstü bir takım çalışması olduğuna, akıcı dans hareketleri ve seksi hamlelere sahip olduğunu görebilir. Bu yüzden grubun çıkışı için büyük beklentiler bulunmakta.



Grubun isminin mesajı ise şöyle; "Her şey görünüşten ibaret değildir." "Kitabı kapağına göre yargılama."

YG bu ismi bulabilmek için çok efor sarf etti. İsim yayınlandıktan sonra YG birçok iyi yorumlar aldı, ama bunun yanında da grubun kaç kişilik olduğu soruları çoğalmaya başlamıştı.

Aslında YG 9 üyeli bir kız grubu çıkarmayı planlamıştı. Ama YG CEO'su Yang Hyun Suk bu 4 üyenin olmasına karar verdi. Şuan ki trend çok üyeli gruplar olsa da, CEO kararına sadık kalarak onların yeteneklerine odaklandı ve onların daha iyi olması için çalıştı. Bu yüzden grup, BLACKPINK, çok özel.

Üyeler, JENNIE'den ROSE'a, tek tek açıklanmaya başlandığında, bu büyük bir olay yarattı. Tüm üyelerin resimleri çok iyiydi, arkaplanları konsepte de uyuyordu. Üyeler ayrıca çıkış öncesi bir çok şeyde rol aldı, G-DRAGON'un şarkılarından tutun, dramalara kadar. Bunlar sayesinde insanlara yeteneklerini bir önizleme olarak göstermiş oldular ve göz aşinalığı yarattılar. Tüm bunlar dolayısıyla diğer çıkış yapan gruplara karşın daha çok avantajları var.

2NE1'nın  çıkışı 7 yıl öncesinde Kore'de büyük bir etki yaratmıştı, şimdi ise BLACKPINK'ten aynısı bekleniyor. TEDDY BLACKPINK'in albümünün yapımcısı olduğundan müziklerinin de iyi olacağı şüphesiz.

BLACKPINK bu yaza renk katacak!

Kaynak: YG-Life
Çeviri: BLACKPINKTURKEY

İZİNSİZ ALINMASI, BAŞKA YERLERDE YAYINLANMASI YASAKTIR.
Çıkış Öncesi - BLACKPINK Çıkış Öncesi - BLACKPINK Reviewed by Ella on 00:29 Rating: 5

1 yorum:

  1. ama şimdi 2019 onlar herkesi geçti
    onlar herşeye rağmen devam ediyorlar şuanda blackpink çok iyi bir durumda faanlarına blink adını bile verdiler

    YanıtlaSil

Sora Templates